Download de app
Download de app
Navigatie knop

Hoe toegankelijk is uw accommodatie voor 15% van de Nederlanders?

Iedereen is welkom 
Als ondernemer wilt u een zo breed mogelijke doelgroep aantrekken, dus is iedereen welkom bij u. Ook gasten met een beperking. Dat zijn namelijk stuk voor stuk vakantiegangers, avonturiers en natuurliefhebbers die genieten van een avondje uit, of van een vakantie of weekendje weg. Net als ieder ander. Met één verschil: ze zijn afhankelijk van de toegankelijkheid van een locatie. Daarom gaan ze pas op pad wanneer ze zeker weten dat een locatie voor hen toegankelijk is.

Niet 100% toegankelijk? 
Verregaande aanpassingen zijn echt niet nodig. Veel gasten met een beperking kunnen prima bij u terecht als u een basisniveau van toegankelijkheid kunt bieden.

15% van de Nederlanders 
Wist u trouwens dat er nu al meer dan 2,5 miljoen Nederlanders met een beperking zijn? Dit is nu al 15% van de bevolking. De komende jaren zal dit verder toenemen door de dubbele vergrijzing. Wanneer u deze doelgroep in uw zaak of accommodatie kunt ontvangen, levert dit u dus omzet op.

Ongehinderd app en website
Ongehinderd kan u helpen om alle informatie te verstrekken die zij zoeken. Dit wordt gepresenteerd in de veel gebruikte Ongehinderd app en op de website. Hierdoor bereikt u een (nieuwe) doelgroep en laat u zien dat u toegankelijkheid voor gasten met een beperking hoog in het vaandel heeft.

“Betere informatievoorziening geeft me meer mogelijkheden om op pad te gaan”.
Gebruiker Ongehinderd app – slecht ter been

“Soms schatten de mensen de ruimte die je nodig hebt verkeerd in. Het is geen onwil maar onwetendheid”.
Gebruiker Ongehinderd app – rolstoel

Wilt u direct meer potentiële gasten bereiken? Meld uw locaties(s) aan voor de app.

Tarief

Om de toegankelijkheid van uw accommodatie door een keurmeester van Ongehinderd in kaart te laten brengen én uw locatie zichtbaar te maken in de landelijke app en website van Ongehinderd, betaalt u een eenmalig bedrag van €45 en jaarlijkse abonnementskosten van €50*.

* = maximaal 300m2 aan publiek vloeroppervlakte

Wat levert het u op?

  • Meer bereik bij deze groeiende doelgroep
  • Uw locatie wordt in de Ongehinderd app aantrekkelijk in beeld gebracht met tekst, foto’s, 360 panorama beelden en uw contactgegevens
  • Omdat het belangrijk is dat bezoekers met een beperking weten wat er wél kan, worden alleen de positieve aspecten van uw locatie weergegeven in de app en op de website.

De Ongehinderd app heeft nu al meer dan 100.000 gebruikers. Er staan reeds meer dan 15.000 locaties in de app. Waaronder restaurants en vakantieaccommodaties, maar ook diverse attracties zoals de Efteling, Blijdorp, Wildlands, Beekse Bergen, Pathé bioscopen, Van der Valk hotels en vele theaters en musea.

Is uw locatie (in de basis) toegankelijk? Dan komen we graag langs om deze toe te voegen aan de Ongehinderd app en aan de website.

“Zeker in bestaande bouw ben je voor toegankelijkheid bijna blind, het is belangrijk dat we de zaken direct goed aanpakken en een externe specialistische partij hierbij betrekken. Het geeft ons de mogelijkheid, vanuit de bril van iemand met een functiebeperking, kritisch naar onze gebouwen te kijken.”
– Pauline van Moorsel-Prinsen, Facility Coördinator Pathé

Maak werk van toegankelijkheid en meld ook uw locatie aan!

Neem voor meer informatie contact op met bedrijven@ongehinderd.nl of bekijk middels onze zelfscan eerst zelf hoe goed uw locatie al toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Contact

Alain van der Velde
040-7803333
06-83931013
alain@ongehinderd.nl

Gerelateerd nieuws

Quote wethouder Van der Reest: ik vind toegankelijkheid belangrijk

In gesprek over toegankelijkheid met gemeente Goes

22 april 2020

Met de ondertekening van het VN-Verdrag voor mensen met een handicap, kregen gemeenten de taak om de samenleving toegankelijk en inclusief te maken, zodat mensen met een beperking net zo ...
Meer informatie over In gesprek over toegankelijkheid met gemeente Goes>


Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: