Download de app
Download de app
Navigatie knop

GEZOCHT: Flexibel inzetbare ZZP’ers

Nieuws

Ongehinderd brengt de toegankelijkheid van Nederland in kaart en adviseert opdrachtgevers (bedrijven, instellingen en gemeenten) over verbetermogelijkheden.

Wij zoeken per direct flexibel inzetbare ZZP’ers in diverse regio’s van Nederland. De werkzaamheden betreffen het bezoeken en opmeten van publieke gebouwen door het hele land om een toegankelijkheidstoets uit te voeren. Je neemt deel aan een interne opleiding, je ontvangt een speciale toolkit inclusief iPad en na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig te werk.

Heb je een achtergrond in bouwkunde, ergotherapie of heb je op een andere manier ervaring met de toegankelijkheid van gebouwen voor mensen met een beperking of met de inrichting van gebouwen? Kun je secuur werken, ben je digitaal onderlegd, heb je een klantvriendelijke instelling en ben je in het bezit van eigen vervoer? Dan is dit misschien een hele leuke en zinvolle job voor je.

Wil je voor ons komen werken? Stuur dan z.s.m. maar uiterlijk maandag 5 oktober a.s. je motivatie met cv t.n.v. Angela Tops naar angela@ongehinderd.nl en we nemen contact met je op.

Voor meer info: www.ongehinderd.nl en www.keurmerktoegankelijkheid.nl

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: