Download de app
Download de app
Navigatie knop

Gezocht: keurmeesters

Nieuws

Ongehinderd zet zich in voor een toegankelijk Nederland voor mensen met een beperking. Hiervoor is de Ongehinderd app ontwikkeld die inzicht geeft in de toegankelijkheid van gebouwen. Daarnaast keurt Ongehinderd gebouwen voor het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid.

Wij zoeken flexibel inzetbare ZZP-ers in diverse regio’s van Nederland. De werkzaamheden betreffen het bezoeken en opmeten van publieke gebouwen van bedrijven en gemeenten die bij Ongehinderd aangesloten zijn.

Heb je een bouwkundige of ergotherapeutische achtergrond? Of heb je op een andere wijze ervaring met toegankelijkheid voor mensen met een beperking? Kun je secuur werken, heb je technisch inzicht, een klantvriendelijke instelling en ben je in het bezit van eigen vervoer? Dan is dit misschien een hele leuke en zinvolle job voor je.

Wil je voor ons komen werken? Stuur dan een korte motivatiebrief met CV t.n.v. Gerard de Nooij naar info@ongehinderd.nl en we nemen contact met je op. Indien je geselecteerd wordt, krijg je een opleiding aangeboden en binnen no-time ga je op pad met een iPad en een speciale toolkit om locaties te toetsen voor mensen met een beperking.

Voor meer info: www.ongehinderd.nl en www.keurmerktoegankelijkheid.nl

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: