Download de app
Download de app
Navigatie knop

Gezocht: Meewerkstagiair(e) Sales en marketing

Nieuws

Ongehinderd heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. We willen ons team van 24 medewerkers verder uitbreiden met een stagiair(e) voor de afdeling Sales en Marketing.

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die net zo enthousiast is als de rest van ons team. Je bent een fijne, sociale collega en werkt goed samen zowel intern als extern. Je weet jezelf en de organisatie goed te presenteren en pikt snel de behoeftes van de klant op.

Bedrijfsprofiel:

Ga jij in het weekend op stap met je vrienden? Maak jij zonder zorgen een reis van je leven? Ga je heerlijk uiteten met familie? Voor niet iedereen is dit zo vanzelfsprekend.

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Mede opgericht door BNN Bikkel Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.

Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met een lichamelijke beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. Het keuringsteam toetst locaties en tienduizenden gebruikers plaatsen beoordelingen en tips. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden en getoetste locaties ontvangen praktische verbeteradviezen.

Nu vanaf 2017 alle bedrijven verplicht zijn om toegankelijk te zijn voor mensen met een beperking, sluit de nieuwste dienstverlening van Ongehinderd hier naadloos op aan. De app en website worden uitgebreid en Ongehinderd is tegenwoordig de uitvoerende partij voor het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid. 

Als HBO stagiair(e) Sales en marketing:

  • Ondersteun je ons team met het maken en onderhouden van (bestaande) contacten
  • Help je bij het uitvoeren van projecten voor onze klanten
  • Kijk je samen met klanten welke gebouwen het meest interessant zijn voor in de app
  • Zorg je ervoor dat je alle input ontvangt om de website en app te vullen
  • Heb je contact met o.a. designbureaus en leveranciers
  • Werk je nauw samen met collega’s van de andere afdelingen

 

Wat bieden wij?

  • Een eigen werkplek met een centrale ligging in Eindhoven (achter NS-station)
  • Een plek in een jong en dynamisch team
  • Een marktconform stagevergoeding

 

Ben jij enthousiast geworden? Stuur zo snel mogelijk (uiterlijk 1 augustus 2017) je cv met motivatiebrief naar Julia Verhees via e-mail: julia@ongehinderd.nl

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: