Download de app
Download de app
Navigatie knop

Gezocht: stagiair communicatie

Nieuws

Als stagiair denk en werk je mee aan de brede inzet van communicatie. Jouw taken zijn o.a.:

  • Verzamelen van content.
  • Maken van aansprekende berichten met tekst en beeld.
  • Beheren van de website.
  • Beheren van social media kanalen (o.a. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube).
  • Monitoren analytics en andere feedback, evalueren van de communicatie.

 

Naast 3 dagen stage bij Ongehinderd, loop je 2 dagen stage bij communicatiebureau Lindialoog. Hier doe je dezelfde soort werkzaamheden, maar kun je ┬┤proeven┬┤ aan het werken voor een bureau: verschillende opdrachten en verschillende bedrijven.

De organisatie

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Mede opgericht door BNN Bikkel Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.

Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met een lichamelijke beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. Met getrainde testers en keurmeesters keuren we locaties in opdracht van gemeenten en bedrijven. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden, waar tienduizenden gebruikers beoordelingen plaatsen en tips achterlaten.

Nu vanaf 2017 alle bedrijven verplicht zijn om toegankelijk te zijn voor mensen met een beperking, sluit de nieuwste dienstverlening van Ongehinderd hier natuurlijk naadloos op aan. De app en website worden uitgebreid en in samenwerking met politiek Den Haag en landelijke gehandicaptenorganisaties is er een keurmerk ontwikkeld voor gebouwen die koploper zijn in het realiseren van volledige toegankelijkheid van de gebouwde omgeving.

Voor meer informatie over het bedrijf kijk op www.ongehinderd.nl.
Voor meer informatie over het keurmerk kijk op www.keurmerktoegankelijkheid.nl.

Profiel

Je bent enthousiast, proactief en denkt mee. Je bent kritisch op je eigen werk en op communicatie in algemene zin. Waar het beter kan, durf je dat ook te zeggen. De Nederlandse taal beheers je goed. Ook kun je prima overweg met verschillende social media platformen en CMS-systemen.

Solliciteer

Iets voor jou? Stuur je motivatiebrief en CV naar linda@lindialoog.nl.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: