Download de app
Download de app
Navigatie knop

Ongehinderd zoekt een Adviseur Toegankelijkheid Binnendienst

Nieuws

Ben jij perfectionistisch? Heb jij je zaken altijd netjes op orde? Zie jij in één oogopslag typefouten waar anderen drie keer overheen lezen? En wil jij je skills inzetten om echt verschil te maken in de maatschappij? Solliciteer dan direct op deze functie!

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Adviseur Toegankelijkheid Binnendienst. De juiste persoon heeft kwaliteit en uniformiteit voorop staan. Het betreft een veelzijdige functie, van het verzorgen van een sluitende planning, tot het verwerken van de bevindingen van keurmeesters en het opsporen van foutjes en oneffenheden in adviesrapportages. Je ziet uitdaging in het controleren en verbeteren van rapportages. Je hebt een scherpe blik, kunt goed geconcentreerd werken en je bent digitaal goed onderlegd. 

We zijn op zoek naar iemand in de regio Eindhoven of Zuidoost-Brabant. We leren je alles wat je moet weten over de methodiek van adviseren en rapporteren en over de norm van toegankelijkheid van gebouwen.

Als nieuwe collega van het keuringsteam:

 • Controleer je adviesrapportages voordat ze naar de klant gaan 
 • Geef je feedback over verbeterpunten aan je collega’s 
 • Zorg je samen met je collega’s voor een sluitende planning voor alle keurmeesters 

 

Ongehinderd verwacht van jou:

 • Afgeronde opleiding op MBO niveau 
 • Rijbewijs B 
 • Enkele jaren ervaring in een administratieve functie 
 • Ervaring in het werken met digitale systemen 

 

Ongehinderd biedt:

 • Zeven maanden dienstverband voor 24-40 uur per week met intentie tot verlenging 
 • Een goed salaris 
 • Afwisselend werk 
 • Veel kansen om te leren en door te groeien 
 • Leuke werksfeer en inspirerend werk in een informele sfeer van Brabantse gezelligheid 
 • Een mooie werkomgeving op 2 minuten lopen vanaf het bruisende centrum van Eindhoven 
 • De kans om écht verschil te maken in de maatschappij 

 

Bedrijfsprofiel:

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Mede opgericht door Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.

Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met een beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. In opdracht van bedrijven en gemeenten worden met een team van keurmeesters en adviseurs publieke gebouwen en voorzieningen in kaart gebracht. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden. De locaties zijn hierdoor goed vindbaar voor de nu al 100.000+ gebruikers die ook zelf beoordelingen plaatsen. Nu al zijn 100 gemeenten en vele honderden bedrijven aangesloten bij de app en website. Dit aantal groeit hard. De onderneming heeft daarnaast een unieke methodiek ontwikkeld om toegankelijkheidsadvies te geven aan klanten met bestaande gebouwen, maar ook nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

 

Informatie:

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar linda@ongehinderd.nl ter attentie van Linda van de Leest.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: