Download de app
Download de app
Navigatie knop

Ongehinderd zoekt flexibel inzetbare ZZP-ers met een bouwkundige achtergrond!

Nieuws

Ongehinderd zet zich in voor een toegankelijk Nederland voor iedereen, met of zonder beperking. Hiervoor is de Ongehinderd app ontwikkeld. Daarnaast bedienen we een groot aantal klanten in de publieke en private sector met een breed scala aan diensten. We zoeken kandidaten voor het team van bouwkundig adviseurs om nieuw- en verbouwprojecten te toetsen op toegankelijkheid.

Heb je een bouwkundige achtergrond? Of heb je op een andere wijze ervaring met bouwkunde? Heb je inzicht in de fysieke toegankelijkheid van gebouwen voor mensen met een beperking? Dan is dit misschien een hele leuke en zinvolle job voor je.

Omschrijving werkzaamheden

Als Bouwkundig Adviseur onderzoek je in opdracht van Ongehinderd de mate van toegankelijkheid van uiteenlopende nieuw- en verbouwprojecten van onze klanten. Je bestudeert de ontwerpen en brengt belangrijke details die de toegankelijkheid beïnvloeden in kaart. Samen met het team van bouwkundigen en ergotherapeuten van Ongehinderd verwerk je de bevindingen tot een adviesrapportage die opgeleverd wordt aan de klant. Je past de methodiek van Ongehinderd toe, adviseert conform de richtlijnen van het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid en je gebruikt je eigen inzicht. Je werkt zelfstandig maar communiceert doorlopend met je collega’s en het projectteam. Je overziet het bouwproject van ambitie tot eindoplevering, inclusief de verschillende ontwerpfasen en de voorgestelde aanpassingen. Je denkt mee met het projectteam over mogelijke oplossingen, streeft naar een optimaal toegankelijk gebouw en zet je in voor het beste eindresultaat voor de klant.

Beschikbaarheid en planning

Je bent flexibel inzetbaar, hebt minimaal 1 dag per week beschikbaar en je hebt eigen vervoer om naar afspraken te gaan. Wanneer je aan de slag gaat geef je door wat je beschikbaarheid is. Ongehinderd informeert je wanneer je een opdracht uit kunt voeren en wat de deadline is.

Contract

Bouwkundig Adviseurs tekenen een raamovereenkomst die voldoet aan de modelcontracten van de Belastingdienst voor ZZP-ers.

Opleidingsprogramma

Bouwkundige ontvangen kosteloos een opleiding van Ongehinderd. De opleiding vindt plaats in Eindhoven en in overleg elders. Deelnemers ontvangen een reiskostenvergoeding voor de opleiding.

Wil je voor ons komen werken? Stuur dan vóór donderdag 6 februari a.s. een mail met CV en bij een korte motivatiebrief t.n.v. Gerard de Nooij naar linda@ongehinderd.nl. Je hoort sowieso van ons en indien je geselecteerd wordt, nodigen we je uit voor een kennismaking op ons kantoor in Eindhoven.

Voor meer info: www.ongehinderd.nl en www.keurmerktoegankelijkheid.nl

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: