Download de app
Download de app
Navigatie knop

Vacature: Accountmanager / Commercieel medewerker / Sales

Nieuws

Ben jij een commercieel talent? En wil jij je skills inzetten om echt verschil te maken in de maatschappij? Solliciteer dan direct op deze functie!

Functieomschrijving:
Ongehinderd heeft de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt dankzij haar nieuwe producten en diensten. Voor de uitbreiding van ons sales team zijn wij per direct op zoek naar een collega. De juiste persoon ziet uitdaging in het op pad gaan en het opzetten van nieuwe samenwerkingen. Enthousiasme, initiatief tonen en commerciële ervaring zijn hierbij onmisbaar.

Je ziet kansen in veranderingen, bent creatief, houdt gemakkelijk overzicht en kunt goed werken in een dynamische werkomgeving. Als je eenmaal op stoom bent, vind je het leuk om zelfstandig te werken en dingen voor elkaar te krijgen.

We zijn op zoek naar iemand met tenminste HBO werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring. We leren je alles wat je moet weten over het aanbod, de digitale applicaties en de doelgroep van Ongehinderd.

Als nieuwe collega van het sales team:

 • Ben je verantwoordelijk voor de verkoop aan het bedrijfsleven en lokale overheden
 • Voer je alle communicatie intern en extern met de potentiele klant
 • Gebruik je de input van app-gebruikers om nieuwe klanten te vinden
 • Werk je nauw samen met je collega’s in een snel groeiend sales team


Ongehinderd verwacht van jou:

 • Afgeronde opleiding op HBO niveau
 • Enkele jaren ervaring in een commerciële functie
 • Sterke communicatie skills
 • Ervaring in het werken met CRM-systemen


Ongehinderd biedt:

 • Zeven maanden fulltime dienstverband met een optie tot verlenging met jaarcontract
 • Een goed salaris
 • Veel doorgroeikansen
 • Een plek in een fris en dynamisch team
 • Een inspirerende werkomgeving 2 minuten van hartje Eindhoven
 • De kans om écht verschil te maken in de maatschappij


Bedrijfsprofiel:
Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Mede opgericht door BNN Bikkel Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leven zijn nu hij beperkt is in zijn mobiliteit. Hij besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en richt Ongehinderd op.

Het bedrijf heeft een app en website waarmee mensen met een lichamelijke beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. Met keurmeesters toetsen we locaties in opdracht van gemeenten en bedrijven. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden, waar meer dan 50.000 gebruikers beoordelingen plaatsen en tips achterlaten.

Nu vanaf 2017 alle gebouwen verplicht toegankelijk moeten worden voor mensen met een beperking, sluit de dienstverlening van Ongehinderd hier naadloos op aan. De app en website worden continu doorontwikkeld en er is een keurmerk voor gebouwen die koploper zijn in toegankelijkheid. Want natuurlijk moeten alle publieke gebouwen in Nederland op de app!

Informatie:
Ben jij enthousiast geworden? Stuur uiterlijk vrijdag 19 oktober 2018 je CV met motivatiebrief t.a.v. ‘Accountmanager/Sales’ via e-mail: ellen@ongehinderd.nl

Voor meer informatie over het bedrijf kijk op www.ongehinderd.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Partners van Ongehinderd

Met trots presenteren wij onze partners die samen met ons Nederland toegankelijker maken: